INNOVASJON OG NYSKAPNING – ET VIKTIG STYRETEMA – INVITASJON TIL FORTROLIG MØTEPLASS FOR STYRELEDERE OG -MEDLEMMER

Styresenteret etablerer nå en ny styrenettverksgruppe for temaet Innovasjon og nyskapning i samarbeid med I AM.

Eksklusiv nettverksgruppe
Styresenteret Styrenettverksgrupper gir svært gode læringsmuligheter

Styresenteret v/Bjarne Aamodt har siden 2015 fasilitert 3 – 4 styrenettverksgrupper med temaer knyttet til eierstyring og selskapsledelse, med hovedfokus på verdiskapende styrearbeid.

Inger Myklebust leder og fasiliterer Innovasjonsnettverk for ledere i store virksomheter og er rådgiver innen strategi, innovasjon og ledelse gjennom eget selskap I AM.

Innovasjon og nyskapning er et stadig viktigere tema for alle virksomheter. Styret må ligge i front og styrke fokus på temaet. Proaktivitet, motivasjon og støtte til administrasjonen og organisasjonen er helt sentralt for å lykkes. Dette ønsker vi å fokusere på i vår nye styrenettverksgruppe, som vil bli fasilitert av Bjarne Aamodt og Inger Myklebust, – en fasilitering basert på solid kompetanse innen verdiskapende styrearbeid og ekspertise på innovasjon og nyskapning.

Invitasjon til å melde din uforpliktende interesse

Vår plan er å etablere den nye styrenettverksgruppen til høsten i år. Vi inviterer nå deg som er aktiv i styreverv, og som synes intensjonen om etableringen høres interessant ut, om å melde din uforpliktende interesse for å delta i den nye styrenettverksgruppen. Det er begrenset antall plasser (maks. 12) i gruppen.

Basert på tilbakemelding fra potensielt interesserte vil vi tilby deltakelse til en tentativ gruppe av deltakere som potensielt vil være ressurspersoner for hverandre, med detaljert beskrivelse av gruppens virksomhet, de aktuelle betingelser, tentative deltakere, samt deltakeravtale som regulerer følgende forhold:

  • Krav og forventninger til deltaker og til tilretteleggerne (fasilitatorene)
  • Deltakeravgift
  • Avtaleperiode (normal ett år av gangen), herunder regulering av oppsigelse av avtaleforholdet
  • Konfidensialitet

Styrenettverksgruppen vil ha møtene i Oslo etter nærmere avtale.

Du inviteres til å melde din uforpliktende interesse ved å registrere deg her.

Oslo, 24. juni 2019

Bjarne Aamodt                            Inger Myklebust

Styresenteret AS                                      I AM

_________________________________________

Styresenterets nyhetsbrev har ambisjon om å være nyttig og inspirerende om tema innen eierstyring og selskapsledelse, med særlig fokus på verdiskapende styrearbeid. Dersom du ikke allerede har registrert deg som gratis abonnent av nyhetsbrevet, kan du enkelt registrere deg denne linken, så vil du få vårt nyhetsbrev til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet.

 Slik det ble invitert til i et tidligere nyhetsbrev er du velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.