INVITASJON TIL FROKOST MED RYKENDE FERSK NYHET

INVITASJON TIL FROKOST MED RYKENDE FERSK NYHET

INNOVASJON, STRATEGI OG NYTENKNING

– HVORDAN FORSTERKER EIERE, STYRET OG LEDELSEN FOKUS?

VI ETABLERER OG INVITERER TIL ET NYTT NETTVERK FOR ET BEGRENSET ANTALL BEDRIFTSEIERE, LEDERE OG STYREMEDLEMMER,

MED BJARNE AAMODT OG INGER A. MYKLEBUST SOM FASILITATORER.

VIL DU HØRE MER?

RESERVER DIN PLASS PÅ VÅRT FROKOST-MØTE HER

TIRSDAG 17. SEPTEMBER 2019 KL 0815 – 0930

PIER X, AKER BRYGGE, BRYGGEGATEN 3, 0250 OSLO

MED VENNLIG HILSEN

BJARNE AAMODT, ISTYRELSEN OG INGER MYKLEBUST, I AM

_________________________________

Om innlederne på frokost-møtet:

Bjarne Aamodt: Styreleder og partner i Styresenteret AS. Tidligere toppleder og styreleder i en rekke selskaper, nasjonalt og internasjonalt. Erfaring fra fasilitering av styrenettverksgrupper gjennom 5 år.

Inger A. Myklebust: Etter mange år i store virksomheter som Orkla, PwC og IBM startet Inger i 2015 kreasjon av et unikt miljø for å hjelpe andre ledere og organisasjoner til vekst gjennom smartere kundeorientert strategi, innovasjon og utvikling. Inger har drevet ledernettverk i 10 år og har ca 20 års styreerfaring (se for øvrig I AM).

________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.