Styresenteret inviterer til frokost-seminar om Styrets egenutvikling – herunder styreevaluering som verktøy

Ingvild Myhre
Daglig leder og partner
Styresenteret AS
Bjarne Aamodt,
Styreleder og partner
Styresenteret AS

Styresenteret inviterer deg til gratis frokost-seminar med tema om hvordan styret kan sørge for å utvikle seg som et verdiskapende styre, herunder benytte styreevaluering som et viktig verktøy.

Styrets rolle og bidrag til verdiskapingen i bedrifter / virksomheter er blitt stadig viktigere, og er under øket observasjon fra interessenter. Det betyr at styret må vie en god del oppmerksomhet på sin egenutvikling for å kunne utøve rollen på en formålstjenlig måte over tid.

Omfattende undersøkelser har fastslått at styreevaluering er et svært viktig verktøy for forbedring av det verdiskapende styrearbeidet. Men en forutsetning er at styreevalueringen gjennomføres med formålstjenlig metodikk og god analysekompetanse.

I frokost-seminaret vil Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, med praktisk erfaring fra styreevalueringer gjennom nærmere 20 år, innlede på temaet:

Hvordan styret i praksis kan ivareta sin egenutvikling, herunder gjennomføring av styreevaluering; – illustrert med erfaringer og praktiske eksempler

Sted:            Pier X, Bryggegata 3, Aker Brygge, 0250 Oslo

Tid:              26. september kl. 08.15-09.30 (Den faglige delen starter kl. 08.30)

Påmelding: Trykk Her.  Deltakelse er gratis.   Påmeldingsfrist: 23. september

____________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.