Invitasjon til ny styrenettverksgruppe for innovasjon, strategi og nyskapning

Du inviteres nå til å melde din uforpliktende interesse for deltakelse i en ny styrenettverksgruppe innen innovasjon, strategi og nyskapning.

Bjarne Aamodt,
Styreleder og partner
Styresenteret AS
Inger A. Myklebust
Gründer og rådgiver
I AM

På frokost-seminar 17. september i regi av selskapene Styresenteret og I AM ga Bjarne Aamodt og Inger Myklebust et innblikk i hvor viktig det er for alle bedrifter å ha oppmerksomhet på fremtidens krav til fornyelse, og hvor viktig det er at aktive eiere, styremedlemmer og toppledere derfor må fokusere på innovasjon, strategi og nyskapning. Presentasjonen som ble gjennomgått i seminaret finner du her: Presentasjon i frokost-seminar ved Styresenteret og I AM 17.09.2019.

Det ble videre invitert til å bli deltakere i en ny styrenettverksgruppe med møteplass i Oslo som vil ta for seg alle sider ved innovasjon, strategi og nyskapning, samt styrets og topplederens rolle og involvering innen disse områdene. Invitasjonen går til interesserte i ovennevnte målgruppe (aktive

eiere, styremedlemmer og toppledere).

Du inviteres herved til å melde din uforpliktende interesse ved å fylle ut noen fakta om deg selv på følgende link. Disse fakta blir kun brukt i fbm. potensielt tilbud om deltakelse i – og etablering av – styrenettverksgruppen, og ikke til noe annet formål.

Styresenteret har gjennom snart fem år drevet fasilitering av styrenettverksgrupper (for tiden tre styrenettverksgrupper), og den nye styrenettverksgruppen vil bli drevet etter stort sett sammen mønster med Bjarne Aamodt, med solid kompetanse innen eierstyring og selskapsledelse, og Inger Myklebust, med ekspert-kompetanse innen innovasjon, strategi og nyskapning, som fasilitatorer.

Intensjonen er at styrenettverksgruppen blir klar i løpet av høsten, og med oppstart fra kommende nyttår.

PS! Vi ser gjerne at du videreformidler denne invitasjonen til noen du kjenner innen målgruppen som kunne være interessert i deltakelse i den nye styrenettverksgruppen. På forhånd takk!

_____________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.