Invitasjon til ledige plasser i Styresenterets styrenettverksgrupper i Oslo og Trondheim

Eksklusiv nettverksgruppe
Styresenterets styrenettverksgrupper gir svært gode læringsmuligheter

Styresenteret tilrettelegger (fasiliterer) tre styrenettverksgrupper, – herav to i Oslo og én i Trondheim. Da det fra kommende årsskifte vil være noen ledige plasser i disse gruppene, inviteres du til å melde din uforpliktende interesse for å kunne bli ny deltaker.

Virksomheten i styrenettverksgruppene som har vært drevet i snart fem år, har vist seg å være en meget effektiv læringsarena for styrking av deltakernes kompetanse innen eierstyring og selskapsledelse, med særlig fokus på verdiskapende styrearbeid. I tillegg gir det mulighet til å sondere egne problemstillinger blant gruppens deltakere (som alle er resurspersoner), samt styrking av deltakernes profesjonelle nettverk.

En av nåværende deltakere, Torill Johnsen (styreleder i Coop Øst SA, tidligere tillitsverv som bl.a. leder av valgkomiteen i Coop Norge SA. Deltaker i 3 år i en styrenettverksgruppe) sier at «For meg har denne form for kompetanseutvikling vært godt egnet for mitt behov, da det hele tiden fokuseres på praktiske og reelle problemstillinger innen styrearbeid og ledelse.»

Målgruppen er eiere av virksomheter, styreledere, styremedlemmer, daglig ledere, medlemmer i valgkomiteer, revisorer, advokater, og andre med aktiv relasjon til eierstyring og selskapsledelse. Det gjelder både for privat og offentlig sektor.

Du er velkommen til å melde din uforpliktende interesse for mulig deltakelse i en av styrenettverksgruppene i Oslo eller Trondheim ved å fylle ut en av følgende interessemeldings-skjemaer:

Du vil da motta mer informasjon og eventuelt tilbud om deltakelse f.o.m. 2020. I tilbudet vil du få vite hvem du eventuelt vil bli deltaker sammen med i den aktuelle gruppen.

Hvis du har noen spørsmål angående styrenettverksgruppene, vennligst ta kontakt.

__________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.