Invitasjon til STYRELEDERKURS: Profesjonell styreledelse i praksis

Kvalifiserte styreledere er den viktigste forutsetningen for verdiskapende og bærekraftigPartnere i iSytrelsen Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre styrearbeid. Styrelederkurset har til hensikt å kvalifisere styreledere til en effektiv, betryggende og verdiskapende styreledelse.

Målgruppen for styrelederkurset er personer med noe styreerfaring som ønsker å bli godt kvalifiserte styreledere. Kurset vil også være nyttig for styremedlemmer generelt, samt bedriftseiere, daglig ledere og styresekretærer.

Styrelederkurset tar for seg både det formelle ansvaret ved styrelederfunksjonen så vel som det praktiske ved å danne et godt verdiskapende styrekollegium. M.a.o., kurset vil adressere styreleders oppgaver, samt styreleders hensiktsmessige arbeidsform. Med disse kvalifikasjonene blir styreleder en trygg og kompetent styreleder som er viktig for et verdiskapende styrekollegium. Det vil også bli belyst hva som forventes av krav og forventninger til fremtidens styreledere, som vil bli svært avgjørende for verdiskapende og bærekraftig virksomhetsutvikling i tiden som kommer.

Program:

  1. Velkommen og introduksjon
  2. Oppsummerende presentasjon av verdiskapende styrearbeid
  3. Hva loven sier om styreleders ansvar, oppgaver og myndighet
  4. Styreleders praktiske arbeidsform og ivaretakelse av styreleders oppgaver, samt fremtidige forventninger til styreleder
  5. Hvordan rekrutteres en god styreleder?
  6. Avrunding med spørsmål og svar

​Innledere på kurset er Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, Partnere i Styresenteret AS, og Representanter fra Birn+Partners Executive Search & Consulting,  – til sammen har innlederne omfattende erfaring innen praktisk styrearbeid nasjonal og internasjonalt, styrelederrekruttering, og styrerelatert rådgivning.

Tid:                       13. februar, kl. 09.00 – 12.00

Sted:                     Huckletree Pier X Bryggegata 3, 0250 Oslo

Deltakeravgift: Kr. 2800 ekskl. MVA (Faktura sendes deltaker etter påmeldingsfristen)

Påmelding:  Trykk Her.   Påmeldingsfrist: 10. februar 2020

____________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg på denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.

Legg igjen en kommentar