Invitasjon til webinar-kurs i verdiskapende styrearbeid i kritisk Corona-tid

Webinar styrekurs – Effektiv læring om styrearbeid

Corona-viruset har satt mange bedrifter i en kritisk situasjon, og det gjelder ikke minst også for styrene i bedriftene; – i små og store bedrifter. Samtidig er det mange som sitter på hjemmekontor i disse dager, som gjerne skulle vite mer om verdiskapende styrearbeid, herunder styrehåndtering i en slik kritisk tilstand som nå. I denne situasjonen ønsker vi i Styresenteret å komme med tilbud om webinar-kurs i styrearbeid.

Styresenteret har raskt tatt tak i denne situasjonen, og har allerede avholdt det første styrekurset/styreseminaret over nettet denne uken (som webinar-kurs), hvor deltakerne deltok fra hvert sitt sted ved bruk av egen PC eller nettbrett. Dette gjennomførte vi med 6 deltakere med meget positiv tilbakemelding fra deltakerne. Temaet var utøvelse av verdiskapende og bærekraftig styrearbeid «i et nøtteskall», som i praksis betyr gjennomgang av hovedelementene i det verdiskapende styrearbeidet, som beskrevet på Styresenterets hjemmesider.

Vi vil nå i tiden fremover tilby forskjellige utgaver av styreopplæring ved bruk av webinar, – alt fra verdiskapende styrearbeid «i et nøtteskall», via praktisk styrehåndverk, og til forskjellige former for tilpasset styreopplæring.

Først inviterer vi til et 3-timers webinar-kurs om hovedelementene i verdiskapende styrearbeid, «styrearbeid i et nøtteskall», hvor vi særlig vil berøre styrets ansvar og oppgaver for verdiskapingen og håndtering av kritiske situasjoner, – det siste som nå i Corona-tider er svært aktuelt. Det vil bli god anledning til å stille spørsmål underveis.

Foredragsholdere vil være Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre som har omfattende erfaring fra bedriftsledelse og styreverv, – nasjonalt og internasjonalt.

Deltakerverktøy: Egen PC eller nettbrett. Systemet som benyttes, lastes ned fra nettet i forkant av webinaret under instruksjon for Styresenteret, og er gratis. (Det kan selvsagt benyttes også i annen sammenheng etterpå).

Tidspunkt: Torsdag 26. mars, kl. 09.00 – 12.00.

Deltakeravgift: Kr. 2500 (som er en betydelig rabattert pris under Corona-tiden).

Antall deltakere: Maks. antall deltakere er 10 (hvis flere melder seg på, kan vi sette opp ytterligere webinarer).

Påmelding: Trykk Her.   Påmeldingsfrist: Tirsdag 24. mars. Påmeldingen er bindende etter påmeldingsfristen.

___________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.

Eller følg oss på linkedin