Dyktig styreledelse har aldri vært viktigere enn nå! Invitasjon til live-webinar-kurs

Live-webinar-kurs: Styreledelse i praksis i tider når det virkelig kreves

Dyktig styreledelse har aldri vært viktigere enn nå sier Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre!

Dyktige styreledere er den viktigste forutsetningen for å lede styrearbeidet og dermed lose bedriftene igjennom Korona-infiserte farvann, hvor det nå for mange bedrifter i første omgang er tale om å sikre overlevelse.

Styresenteret gjennomførte 17. april et frokost-webinar med tema «Styrets viktige oppgaver under Korona-pandemien». Det store antall deltakere på dette arrangementet vitner om stor interesse for styrets viktige funksjon i disse Korona-tider. Dette understreker dermed også viktigheten av at styret da må virke effektivt og pålitelig under betryggende styreledelse.

Forutsetningen om dyktige styreledere gjelder selvsagt også i «normale» tider hvor vekst og verdiskaping står i fokus.  

Styrelederkurset har til hensikt å kvalifisere styreledere for å kunne sørge for effektiv og betryggende styreledelse både i nedgangs- og oppgangstider.

Målgruppen for styrelederkurset er personer med noe styreerfaring som ønsker å bli godt kvalifiserte styreledere. Kurset vil også være nyttig for styremedlemmer generelt, samt bedriftseiere, daglig ledere og styresekretærer.

Styrelederkurset tar for seg både det formelle ansvaret ved styrelederfunksjonen så vel som det praktiske ved å danne et effektivt verdiskapende styrekollegium. Det vil også bli belyst hva som forventes av krav og forventninger til fremtidens styreledere hvor bærekraftig virksomhetsutvikling vil stå stadig mer i fokus.

Program:

  1. Velkommen og introduksjon
  2. Oppsummerende innføring i verdiskapende styrearbeid
  3. Hva loven sier om styreleders ansvar, oppgaver og myndighet
  4. Styreleders praktiske arbeidsform og ivaretakelse av styreleders oppgaver, samt krav og forventninger til fremtidige styreledere
  5.  Hvordan rekrutteres en god styreleder, herunder bruk av valgkomité
  6. Avrunding med spørsmål og svar

​Innledere på kurset er Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, Partnere i Styresenteret AS, som til sammen har omfattende erfaring innen praktisk styrearbeid nasjonal og internasjonalt, styrelederrekruttering, og styrerelatert rådgivning.

Tid:                26. mai, kl. 09.00 – 12.00

Medium:           Live-webinar-kurs gjennom Microsoft  Teams («live» med anledning til muntlige spørsmål og svar)

Deltakeravgift: Kr. 2800

Påmelding:      Trykk Her.   Påmeldingsfrist: 22. mai

___________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.

Eller følg oss på linkedin