«Styrenettverksgruppen-Webinar1»: 10 har nå meldt sin interesse for deltakelse, men døren er fortsatt åpen for å melde din uforpliktende interesse

Fortrolige styrenettverksgrupper gir svært gode læringsmuligheter

Vi viser til tidligere invitasjon til den nye styrenettverksgruppen som skal ha møter over webinar, «Styrenettverksgruppen-Webinar1». Etter at vi i et oppfølgende nyhetsbrev annonserte meget gunstige deltakerbetingelser for en prøveperiode under høsten i år, har det meldt seg 10 interesserte som nå har fått tilbud om deltakelse. Men vi forventer ikke at alle disse blir med, og derfor inviterer vi ytterligere noen interesserte som vil få tilbud.

Dermed inviterer vi deg til snarest å melde din uforpliktende interesse ved å fylle ut noen fakta om deg selv i interessemeldingsskjemaet. Så vil du motta et tilbud om deltakelse med de nå meget gunstige oppstartvilkår for høsten i år.

 Benytt anledningen til å bli med på en spennende oppstart av Styrenettverskgruppen-Webinar1!

___________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg på denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet.

Eller følg oss på linkedin.