Invitasjon til å melde interesse om Board Performance

 

Board Performance er utviklingsprogrammet for deg med ambisjoner om å utrette en forretningsmessig forskjell gjennom styret. Neste oppstart er 15. Oktober. Opptak pågår. Du inviteres til å melde din uforpliktende interesse.

Board Performance
De som virkelig utretter en forskjell i styret forstår sin rolle i sammenheng med eiere, styret og daglig leder, og evner å knytte sin kompetanse opp mot styrets form for involvering.

Board Performance er designet for at deltakerne får utforsket eget bidrag i styreverdenen og systematisert hvordan du skal få frem dine evner i og overfor styret.

Anerkjente praktikere og eksperter på organisasjonspsykologi vil sparre og utfordre deg til å få frem dine evner i og overfor styret. Alt for å maksimere din effekt i styreverden.

Tidspunkt for samlingene
Samling 1: Styrets Verdiskaping 15. – 16. Oktober
Samling 2: Effektivt Styrearbeid 12. – 13. November
Samling 3: Styreledelse 10. – 11. Desember

Passer programmet for meg?
Programmet kombinerer den siste styreviten med deltagernes egne erfaringer. For å få kunnskapen i hendene, relatere til din egen styresituasjon må du være komfortabel med å ta del i andres erfaringer og belyse kompliserte styresituasjoner deltagerne imellom.

Invitasjon til å melde interesse

Ønsker du å melde din uforpliktende interesse for å bli med på Board Performance, send en mail til programdirektør Pål Søland, palsoland@boardperformance.no, og du vil motta ytterligere informasjon, og få mulighet til å søke opptak.