Frokost-webinar om mulig deltakelse i Styrenettverksgrupper – Kontinuerlig styrke din styrekompetanse – Utvide ditt nettverk

Styresenteret inviterer til frokost-webinar for å belyse nytten av å delta i Styresenterets styrenettverksgrupper, som er å styrke kompetansen innen eierstyring og selskapsledelse, med hovedvekt på verdiskapende styrearbeid, samt utvide deltakernes nettverk. Styresenteret har i 6 år fasilitert tre styrenettverksgrupper, to i Oslo-området og én i Midt-Norge (Trøndelag og Nordmøre). Mer om Styresenterets styrenettverksgrupper finner du på selskapets hjemmesider.

Da det erfaringsmessig vil slutte noen i gruppene ved årsskiftet vil det bli ledige plasser for nye deltakere.

I løpet av 6 år har 90 personer deltatt i styrenettverksgruppene, inkl. 35 som deltar i gruppene per i dag. Deltakerne gir uttrykk for at begge hensiktene med deltakelse nevnt ovenfor er verdifulle. Og Torill Johnsen, Styreleder Coop Øst SA, sier følgende: «For meg har denne form for kompetanseutvikling vært godt egnet for mitt behov, da det hele tiden fokuseres på praktiske og reelle problemstillinger innen styrearbeid og ledelse.»

Bjarne Aamodt
Partner og styreleder i Styresenteret AS

Temaer på frokost-webinaret:

  • Kort om hovedelementene i verdiskapende styrearbeid
  • Styresenterets styrenettverksgrupper; – Hensikt, opplegg og erfaringer
  • Muligheter og betingelser for å bli deltaker

Foredragsholder vil være Bjarne Aamodt.

Tid: 5. november, kl. 08.30-09.30

Påmelding til frokost-webinaret: Registrer deg her . Deltakelse i frokost-webinaret er gratis.  Påmeldingsfrist: 3. november

Webinaret vil bli gjennomført med videokonferansesystemet Microsoft Teams. Det vil bli tilsendt innloggingsdetaljer til påmeldte i forkant av webinaret. Det vil bli anledning til å stille spørsmål under webinaret.

Om foredragsholder:

Bjarne Aamodt: Styreleder og partner i Styresenteret AS. Fasiliterer dagens styrenettverksgrupper. Tidligere næringslivsleder og styreleder i en rekke selskaper i inn- og utland. For mer om foredragsholder se Styresenterets hjemmesider.

__________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg på denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Du er også velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker å skrive en artikkel eller innlegg i nyhetsbrevet.

Eller følg oss på linkedin