Styresenteret inviterer til frokost-webinar om «Styrets egenutvikling i praksis – herunder styreevaluering som verktøy»

Styresenteret inviterer deg til gratis frokost-webinar med tema om hvordan styret i praksis kan sørge for å utvikle seg som et verdiskapende og bærekraftig styre, herunder benytte styreevaluering som et viktig verktøy.

Styrets rolle og bidrag til verdiskapingen i bedrifter er blitt stadig viktigere, og er under øket oppmerksomhet fra alle interessent-grupper. Det betyr at styret må vie en god del oppmerksomhet på sin egenutvikling for å kunne utøve rollen på en formålstjenlig måte, – over tid. Dette er i praksis en av de fire viktige oppgaver for styret, som belyst i en tidligere nyhetsbrev-artikkel fra Styresenteret.

Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, Partnere i Styresenteret AS

I frokost-webinaret vil Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, med omfattende praktisk erfaring fra styreevalueringer gjennom 20 år, innlede på temaet:

Hvordan styret i praksis kan ivareta sin egenutvikling, herunder gjennomføring av styreevaluering; illustrert med erfaringer og praktiske eksempler fra små og store bedrifter.

Tid:              19. januar kl. 08.30-09.30

Påmelding: Registrer deg Her.  Deltakelse er gratis. Påmeldingsfrist: 17. januar.

Påmeldte deltakere vil i forkant av webinaret få tilsendt en link for innlogging på webinaret, som gjennomføres på Teams. Det vil bli anledning til å stille spørsmål under webinaret. Kopi av presentasjonen vil bli sendt til deltakerne i etterkant av webinaret.

___________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 

Eller følg oss på linkedin.