Styresenteret inviterer til frokost-webinar om «Styrets viktigste oppgave: Sørge for riktig og motivert daglig leder til enhver tid»

Styresenteret inviterer deg til gratis frokost-webinar med tema om hvordan styret i praksis kan sørge for riktig og motivert daglig leder til enhver tid.

Styret har ansvaret for forvaltningen og dermed utviklingen av en bedrift. For å ivareta dette ansvaret har styret flere roller og oppgaver. Den viktigste av disse er å sørge for til enhver tid å ha den riktige og motiverte daglig leder. For å ivareta denne oppgaven trengs det at styret har nødvendig kompetanse, gjennomfører de rette tiltak, samt opptrer med klokskap i alle sammenhenger.

Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, Partnere i Styresenteret AS

I frokost-webinaret vil Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre, med omfattende praktisk erfaring fra verdiskapende styrearbeid og rådgivning til styrer, innlede på temaet:

Hvordan styret i praksis kan sørge for riktig og motivert daglig ledere til enhver tid.

 Tid:              10. mars kl. 08.30-09.30

Påmelding: Registrer deg Her.  Deltakelse er gratis. Påmeldingsfrist: 8. mars.

Påmeldte deltakere vil i forkant av webinaret få tilsendt en link for innlogging på webinaret, som gjennomføres på Teams. Det vil bli anledning til å stille spørsmål under webinaret. Kopi av presentasjonen vil bli sendt til deltakerne i etterkant av webinaret.

___________________________________________________________

Ønsker du å holde deg oppdatert på det siste innen eierstyring og styrearbeid, les Styresenterets nyhetsbrev. Hvis du ikke allerede er abonnent (det er gratis), meld deg på Styresenterets nyhetsbrev ved å registrere deg denne linken, så vil du få nyhetsbrevet til din e-post. Du er også velkommen til å videresende nyhetsbrevet til de av dine forbindelser som du vil anta ville være interessert i nyhetsbrevet. 
Eller følg oss på linkedin.