Webinar: Har du en idiot i styret?

Overskriften på webinaret «Har du en idiot i styret?» kan for mange virke provoserende da det er feil å stemple andre som «idioter». Selv om overskriften er spissformulert, er temaet viktig. Hvordan håndtere styremedlemmer som har en negativ adferd i styrerommet? Kan såkalte «idioter» egentlig være en berikelse i styret da det bringer inn større mangfold?

Hvorfor du bør få med deg webinaret

Torsdag 3. juni, kl 13.00 – 13.45

Er du i et styre med en som irriterer vettet av deg? En konsensussøkende person uten egne meninger, eller kanskje en som bare elsker å høre sin egen stemme? Eller en kreativ sjel som kommer med et nytt forslag før dere har klart å fordøye det forrige? Ulikhet i styret kommer i sine former og kan være veldig utfordrende å jobbe sammen med. Et styremedlem som har en negativ atferd som avviker fra de øvrige i styret blir fort sett på som en «idiot» eller kverulant som resten av styret helst vil bli kvitt.

Det faktum at styret møtes få ganger i løpet av et år, gjør det til en arena veldig annerledes enn daglig operativ business hvor en møtes ofte, er trygg og blir godt kjent med sine kollegers styrker, preferanser og utfordringer.

På webinaret vil Ingvild Myhre fra Styresenteret AS og Margrethe Hillesland fra HiPotential AS, ta deg gjennom hvorfor og hvordan styrerommet kan være utfordrende. Hva kan du gjøre dersom du har en idiot i styret, og er det noen ganger slik at ikke alle er enige om hvem som er «idioten»?

AGENDA

  1. Velkommen, Dag Asheim, Gründer og CTO i Orgbrain
  2. Hvorfor er det lett å bli en «idiot» i styret?
  3. Hvilke muligheter ligger i «idioter»?
  4. Hva kan du gjøre om du har en «idiot»i styret?
  5. Er du «idioten» i styret?… Hva kan du gjøre for å hindre at andre opplever deg som «idioten»?

Webinaret er gratis, og du kan melde deg på ved å trykke her