Ønsker du å bli Sertifisert Styremedlem?

Ønsker du å bli Sertifisert Styremedlem?

Siden 2009 har sertifiseringsprogrammet gitt eiere, styreledere, -medlemmer og daglig ledere et dypdykk i praktisk orientering av styrerollen. Her får en solid helhetlig plattform til å mestre styrerollen i praksis, i ulike situasjoner, med ulike forutsetninger og krav.

Fysiske møter

Programmet gjennomføres ved fysisk møter i våre lokaler på Aker Brygge, og går over fire dager med integrert styretest. Gjennomgangen følger eksempler fra praksis som gir deltakerne en mulighet til å relatere til sine unike situasjoner. På grunn av covid-19 er det plassbegrensninger ved gjennomføring.

Faglig forankret

Programmet bygger på fagbøker som er skrevet av foredragsholder sammen med toneangivende professorer og studierektorer på styreområdet. Den høye faglige standarden ligger som et fundament i den praktiske gjennomføringen.