Høstsamling

Som styreleder, -medlem, eier eller daglig leder er en i kontinuerlige krevende situasjoner. Det er da godt å kunne ha et ledende kompetansemiljø i ryggen.

Personlig invitasjon

Styresenteret inviterer deg spesielt med dette til å melde deg på til Styresenterets høstsamling, lunch – til – lunch 3. – 4. november 2022, i en velegnet ramme på Refsnes Gods, Jeløya, Moss.

Startskuddet går med lunch kl 11.30 torsdag 3. november, og avsluttes med lunch dagen etter,  fredag 4. november kl 11.30. Felles styremiddag, kunstnerisk innslag og overnatting.

En arena for styreinteresserte

Styresenterets høstsamling er en arena for de mange eiere, styreledere, styremedlemmer, daglig ledere og genuint styreinteresserte, som har erfaring med Styresenterets aktiviteter og virke, og som har ønske om å styrke sitt nettverk i styreverden, og styrefaglige kompetanse, ytterligere for fremtiden.

En perfekt ramme for utvikling av styrefaglig nettverk

Praktisk informasjon

Faglig program starter kl 13.00 torsdag 3. november, og varer frem til kl 17.00 denne ettermiddagen.

Felles styremiddag i «Kongesalen» i 2. etg. Kl 19.00 torsdag kveld. Kunstnerisk innslag deretter.

Faglig program fortsetter fredag 4. nov. fra kl 09.00 til kl 11.30. Faglig program fastsettes senere.

Deltakerpris

Deltakerprisen består av to elementer:

  1. Deltakeravgiften kr.5.900,- for begge dager, faktureres deg fra Styresenteret AS i forkant av arrangementet,
  2. Hver deltaker betaler i tillegg én samlet pris for opphold/mat/drikke til Refsnes Gods ved avreise som dekker både lunch (torsdag og fredag), middag m/1 drikke til hver av 3 retter til middag (torsdag kveld), overnatting og opphold, som er kr. 3.620,-.
    Samlet deltakerpris er da kr. 9.520,- + drikke (drikke utover det ovenfor nevnte).

Påmelding

I lys av planlegging og hotellkapasitet på Refsnes Gods, anmodes om påmelding så fort som mulig, og senest 1. august. Styresenterets medlemmer får 10% rabatt på deltakeravgiften som faktureres fra Styresenteret AS.

«Early-Bird»- rabatt på 20% på deltakeravgiften som faktureres fra Styresenteret AS, ved påmelding før 23. juni.
Påmelding er bindende både overfor Styresenteret AS og overfor Hotell Refsnes Gods, av planleggingshensyn.
Påmelding sendes til mail: arild.soland@styresenteret.com
Styresenteret gjør da en bindende reservasjon for deltakeren på Hotell Refsnes Gods.

Hvem er vi?

Styresenteret er et kompetansemiljø innen eierstyring og selskapsledelse. Vi gjennomfører styreevalueringer for SMB-bedrifter og noen av de største selskapene i Norge, eksempelvis Multiconsult ASA, Nordic Nanovector ASA og Enova SF, og institusjoner som Universitet i Bergen.

Samtidig utdanner og rådgir vi eiere, styreledere og -medlemmer, samt daglig ledere og andre som arbeider overfor styrer. Vi kombinerer den siste internasjonale styreforskningen på området, med praktiske erfaringer fra selv å ha stått i disse rollene og situasjonene.

Våre partnere har publisert artikler og fagbøker i feltet Corporate Governance og styrets verdiskaping, og vært styreleder og daglig leder for noen av de største virksomhetene og start-up selskaper i Norge.

Det gir en trygghet i at du får noen å sparre med som forstår og kan bistå i din situasjon.

04