Laster Arrangementer

Tid: 17. april 2020 | 09:00 - 10:00 | Pris: Gratis
Sted:

Styresenteret inviterer til frokost-webinar med tema om de særlig viktige oppgavene som styret må ivareta under Korona-pandemien; både med henblikk på akutte oppgaver for overlevelse og med henblikk på å forberede for fremtiden. Når markedet og kundene svikter, har styret en helt avgjørende oppgave med å sørge for å unngå konkurs, og deretter berede grunnlaget for å komme seg på bena igjen med ny vekst etter at pandemien er over.

Partnere i iSytrelsen Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre
Foredragsholdere Bjarne Aamodt og Ingvild Myhre

Styresenterets partnere har omfattende erfaring fra styreverv i oppgangs- og nedgangstider, – både fra store og små bedrifter, herunder start-ups i kritisk tidlig fase under anstrengte finansielle forhold. Denne kunnskapen vil vi gjerne dele med andre i den skjebnesvangre tiden under Korona-pandemien.

Det vil bli anledning til å stille muntlige spørsmål under webinaret.

Tid: 17. april, kl. 09.00 – 10.00

Deltakelse i frokost-webinaret er gratis. 

Påmelding til frokost-webinaret: Trykk her   Påmeldingsfrist: 15. april

Webinaret vil bli gjennomført med et av videokonferansesystemene Google Hangouts eller Microsoft Teams. Det vil bli tilsendt innloggingsdetaljer til påmeldte i forkant av webinaret.

For at det skal bli anledning til å stille muntlige spørsmål, vil vi måtte begrense antall deltakere. Skulle det vise seg at det blir flere påmeldinger enn vi kan ha med, vil vi invitere de overtallige til et repetitivt webinar med samme opplegg 24. april kl. 09.00-10.00.

Om foredragsholderne:

Bjarne Aamodt: Styreleder og partner i Styresenteret AS. Tidligere næringslivsleder og styreleder i en rekke selskaper.

Ingvild Myhre: Daglig leder og partner i Styresenteret AS. Tidligere næringslivsleder og nå med styreverv i en rekke selskaper.

 

Meld deg på

Påmeldingsskjema styret og daglig leder