Laster Arrangementer

Tid: 10. november 2020 | 10:00 - 15:00 | Pris: 5750
Sted: Aker Brygge

Et godt samspill mellom styret og daglig leder er en forutsetning for verdiskapende styrearbeid. Dette seminaret har til hensikt å kvalifisere deltakerne til å håndtere samspillet på en effektiv, betryggende og verdiskapende måte.

Målgruppe

Er du en daglig leder som ønsker et godt samspill med ditt styre? Eller er du en styreleder som ønsker å skape et fruktbart samspill med daglig leder? Dette seminaret er for deg som er aktiv i eller arbeider opp mot styrer og som ønsker å utforske hvordan samspillet mellom daglig leder og styret bør legges opp.

Struktur

Seminaret er delt opp i to. Den første delen belyser fundamentene for et fruktbart samspill. Den andre delen ser på hvordan en skal strukturere for et effektivt samspill.

En foredragsholder med praktisk erfaring

Ingvild Myhre har lang erfaring fra ledende stillinger fra styrer og som administrerende direktør. Blant annet har hun ledet Telenor Mobile, Network Norway og Alcatel Telecom. Hun har opplevd samspillet mellom daglig lede og styret fra begge rollene og har sine erfaringer på hvilken verdi det tilfører og hvordan en kan gå frem for å skape et samspill som utgjør en forskjell.

Meld deg på

Påmeldingsskjema styret og daglig leder